Ajánló

Az Abaúj Antikvárium könyvtára

Olyan kínálatot állítottunk össze, amelyben könyvgyűjtők és a régi könyvek kedvelői, vagy éppen könyvkülönlegességet ajándékozni kívánók is rátalálhatnak egy-egy szép darabra. Az összeállítás néhány tétele könyvárverések gyakori darabjai, de több különlegesség árveréseken is csak nagyok ritkán bukkan fel. A dedikált kötetek olyan egyedi darabok, amelyeket a szerzők és címzettek szellemisége az őket körülölelő mítosz, az irodalom “vallásos” tisztelete emel magas polcra.

Szinte mindenki gyűjt könyveket, hiszen bizonyára kedvenc szerzőinek a kötetei az Ön könyvespolcán is ott sorakoznak. Az összeállítást azért készítettük, hogy különleges könyvekre találjon, hiszen egy házi könyvtárt a ritka és különleges könyvek tesznek  igazán becsessé. Ezek a könyvek többsége értéküket tekintve nem elérhetetlenek, egy-egy jobb új könyv áráért becses ritkaságokat kínálunk, amelyek számát folyamatosan szaporítjuk.

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>