Bemutatkozás

A Könyv Pub egy hely, ahol jól érezheted magad, ha szereted a könyveket. A Pub Írország szülöttje,  és az ottani Pub is egy olyan szórakozóhely, ahová közös érdeklődésű emberek járnak. A Pubokban habos korsó ír sört mérnek, mi irodalmat kínálunk, de habosan ám!

 

Várunk szerzői csapatunkba!

Nálunk saját asztalod lehet, ahol szerzőként megoszthatod könyves élményeid.  Nálunk mindenki saját örömére írhat. Szerkesztőként a későbbiekben igyekezni fogunk szerzői csapatunk írói tevékenységét támogatni. Egy-egy különleges írást a későbbiekben nyomtatásban is örömmel adnánk közre.

 

Térj be hozzánk kedves vendég!

Foglalj helyet szerzőink asztalánál és írj néhány sort cikkeinkhez! Az asztaltársaság legaktívabb tagját havonta ajándékkönyvvel jutalmazzuk. Az aktuális ajándékkönyvet közzétesszük a Pubban. Az írek korsót, mi könyvet adunk ajándékba.

 

Fogj egy könyvet és érezd jól magad a Könyv Pubban!

Vár egy habos pohár irodalom :-)

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>